Locatie en bereikbaarheid

Zoetermeer
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer

Locatie en bereikbaarheid
De kliniek in Zoetermeer is eenvoudig te bereiken per auto of openbaar vervoer. Het gebouw waarin de kliniek is gevestigd ligt dicht bij de A-12, die aansluit op het verkeerskooppunt het ‘Prins Clausplein’ (A4, A12 en A-13). Tevens bevindt zich op loopafstand het NS intercity station Zoetermeer, alsmede de Randstadrail met een directie lightrailverbinding naar Den Haag.

Gratis parkeren
Er is voldoende gratis parkeerplaats beschikbaar. Informeer de receptie va de intercom dat u een afspraak heeft bij Linda Chen, dan wordt u doorgelaten.

Den Haag
BLOOM – House of Health
Koninginnegracht 28
2514AB Den Haag

Locatie en bereikbaarheid
De kliniek in Den Haag is eenvoudig te bereiken per auto of openbaar vervoer. Het statige gebouw waar de kliniek gevestigd is, bevindt zich aan Koninginnegracht 28, drie minuten rijden vanaf het “Prins Clausplein” en de snelwegen A4, A12 en A13 in de richting Den Haag centrum en Scheveningen.
Den Haag Centraal Station ligt op 10 minuten loop afstand, en 1 minuut lopen vanaf tram 9 (richting Scheveningen Noorderstrand) halte Javabrug.

Parkeren
Er is betaald parkeerplaats aan de Koninginnegracht en omgeving. Op de website "Prettig Parkeren" vind u tips voor betaald en gratis parkeren in de omgeving.