Locatie en bereikbaarheid

Zoetermeer
Boerhaavelaan 40
2713HX Zoetermeer

Locatie en bereikbaarheid
De kliniek in Zoetermeer is eenvoudig te bereiken per auto of openbaar vervoer. De kliniek is gevestigd dicht bij de A-12, die aansluit op het verkeerskooppunt het ‘Prins Clausplein’ (A4, A12 en A-13). Tevens bevindt zich op loopafstand het NS intercity station Zoetermeer, alsmede de Randstad-rail met een directe lightrail verbinding naar Den Haag.

Mijn kliniek bevindt zich op de 8e etage van het gebouw. Wanneer je de lift uitstapt, loop je rechtdoor totdat je mijn wachtruimte met de zwarte stoelen ziet, dan zie ik je daar.

Gratis parkeren
Er is voldoende gratis parkeerplaats beschikbaar rond het gebouw. Voor het parkeer garage van Crown Business Centre, informeer de receptie via de intercom dat u een afspraak heeft bij Linda Chen (Blossoming Health & Beauty), dan wordt u doorgelaten.

Den Haag
Praktijk Blossoming Health & Beauty (bij Sensu Health & Beauty)
Sint Jacobstraat 27
2512AN Den Haag

Locatie en bereikbaarheid
De kliniek in Den Haag is eenvoudig te bereiken per auto of openbaar vervoer. De kliniek bevindt zich aan de Sint Jacobstraat 27, drie minuten rijden vanaf het “Prins Clausplein” en de snelwegen A4, A12 en A13 in de richting Den Haag Centrum.
Den Haag Centraal Station ligt op 5 minuten loop afstand, en 2 minuten lopen vanaf Randstad Rail Station Spui en Station Kalvermarkt-Stadhuis van tram 9 en 16.

De kliniek kijkt uit over het Rabbijn Maarsenplein waar er restaurants zijn zoals: Little V, Korean Kimchi House, Momiji Sushi etc.. Twee minuten lopen van Hema en C&A.

Parkeren
De Amsterdamse Veerkade Q-Park garage is binnen 1-minuut loop afstand van de kliniek. Op de website "Prettig Parkeren" vind u tips voor betaald parkeren in de omgeving.