Locatie en bereikbaarheid

Zoetermeer
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer

Locatie en bereikbaarheid
De kliniek in Zoetermeer is eenvoudig te bereiken per auto of openbaar vervoer. Het gebouw waarin de kliniek is gevestigd ligt dicht bij de A-12, die aansluit op het verkeerskooppunt het ‘Prins Clausplein’ (A4, A12 en A-13). Tevens bevindt zich op loopafstand het NS intercity station Zoetermeer, alsmede de Randstadrail met een directie lightrailverbinding naar Den Haag.

Gratis parkeren
Er is voldoende gratis parkeerplaats beschikbaar. Informeer de receptie va de intercom dat u een afspraak heeft bij Linda Chen, dan wordt u doorgelaten.

Den Haag
Praktijk Blossoming Health & Beauty (bij Sensu Health & Beauty)
Sint Jacobstraat 27
2512AN Den Haag

Locatie en bereikbaarheid
De kliniek in Den Haag is eenvoudig te bereiken per auto of openbaar vervoer. De kliniek bevindt zich aan de Sint Jacobstraat 27, drie minuten rijden vanaf het “Prins Clausplein” en de snelwegen A4, A12 en A13 in de richting Den Haag Centrum.
Den Haag Centraal Station ligt op 5 minuten loop afstand, en 2 minuten lopen vanaf Randstad Rail Station Spui en Station Kalvermarkt-Stadhuis van tram 9 en 16.

De kliniek kijkt uit over het Rabbijn Maarsenplein waar er restaurants zijn zoals: Little V, Korean Kimchi House, Momiji Sushi etc.. Twee minuten lopen van Hema en C&A.

Parkeren
De Amsterdamse Veerkade Q-Park garage is binnen 1-minuut loop afstand van de kliniek. Op de website "Prettig Parkeren" vind u tips voor betaald parkeren in de omgeving.