Kruiden

Genezing met gebruik van kruiden wordt al duizenden jaren als een veilige, effectieve en integraal onderdeel van TCM gebruikt. Kruiden worden gebruikt om het lichaam te versterken of om de balans te verhogen en om metabolische afvalproducten en giften te verwijderen. Afhankelijk van de persoonlijke diagnose en lichaamsconstitutie worden kruiden mengsels voorgeschreven. Kruiden kunnen worden verstrekt als pil, poeder of in vloeibare vorm.

Blossoming Health & Beauty beschikt over hoog kwalitatieve formules die grondig worden getest en beschikken over een GMP (Good Manufacturing Practice) certificaat.

Linda Chen Blossoming Health Beauty Kruiden

Om te voldoen aan de GMP eisen worden alle producten samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde plantaardige materialen die zijn getest op active bestanddelen, verontreinigingen door zware metalen, pesticiden en mycotoxines. Afgewerkte producten worden verder gecontroleerd op residuen van zware metalen om an de EU-normen voor levenmiddelen te voldoen. Ze bevatten geen (delen van) bedreigde diersoorten, aristolochiazuren, aconitine, efedrine of andere geneesmiddelen.

Linda Chen Blossoming Health Beauty Kruiden