Gezichtsverjongende Acupunctuur

Schoonheid van binnen uit

Linda Chen Blossoming Health Beauty Gezichtsverjongende Acupunctuur

Gezichts-verjongende Acupunctuur is een verjonging- en revitaliseringstherapie, ontworpen om te helpen met het herstellen van een gezonde uitstraling. Het helpt U zich jonger te laten lijken en voelen. Het verbetert de stevigheid van de huid en verzacht de rimpels en dunne lijnen. Oogzakken worden verminderd en de ogen zien er stralender en minder vermoeid uit. Algemene gezondheidsvoordelen bij acupunctuur zijn beter slapen, meer energie en een ontspannen gevoel.

Linda Chen Blossoming Health Beauty Gezichts verjongende Acupunctuur

Voordelen van Gezichtsverjongende Acupunctuur zijn:

 • minder diepere rimpels
 • vermindering van wallen onder de ogen
 • vermindering van een uitgezakt gezicht
 • een minder opgeblazen gezicht
 • verbetert spierweefsel en flexibiliteit van de huid
 • verhoogde productie van collageen
 • het verdwijnen van fijne lijntjes
 • het liften van overhangende oogleden
 • het in balans brengen van hormonen met betrekking tot acné of droge huid
 • betere voeding van de huid door verhoogde bloedcirculatie in het gezicht,
 • verbetering van de gelaatskleur door verbeterde bloedcirculatie
 • verkleinen van de poriën
 • vermindering van ouderdomsvlekken en Acne Rosacea
 • vermindering van stress tot uiting komend in het gelaat
 • bovenstaande verbeteringen doen iemands innerlijke schoonheid en daardoor uitstraling tot zijn recht komen

Linda Chen Blossoming Health Beauty Gezichtsverjongende Acupunctuur

Gezichtsverjongende Acupunctuur versus andere opties zoals een operatie
Er bestaan verschillende opties om veroudering tegen te gaan, maar voor degene die een meer naturlijke, holistische en veilige aanpak voorstaan is Gezichtsverjongende Acupunctuur een populaire keuze. Gezichtsverjongende Acupunctuur is niet zo heftig als andere opties (operatie, Botox, opvullers) en de resultaten zijn veel natuurlijker. Dit komt doordat het gehele gezicht voordeel heeft van een subtiele, effectieve boost.

Linda Chen Blossoming Health Beauty Gezichtsverjongende Acupunctuur

Basis van Gezichtsverjongende Acupunctuur – Schoonheid van Binnen Uit
De basis van Gezichtsverjongende Acupunctuur ligt binnen de principes van Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM), waar ons uiterlijk een weerspiegeling is van onze inwendige gezondheid. Het concept van “schoonheid van binnen uit” wordt uitgedrukt in termen van inwendige gezondheid, dat tot uiting komt in uiterlijke schoonheid. Daarom leidt Gezichtsverjongende Acupunctuur tot een verhoogd gevoel van welzijn en verjonging.

Linda Chen Blossoming Health Beauty Gezichtsverjongende Acupunctuur

Geschiedenis van Gezichtsverjongende Acupunctuur
Gezichtsverjongende Acupunctuur werd al gebruikt door de keizerinnen en keizers’ concubines vanaf de Sung Dynasty (960AD – 1270AD).

Het gebruik van acupunctuur ter preventie en vermindering van rimpels, kreeg veel aandacht in Japan, Hong Kong en Zweden.

Linda Chen Blossoming Health Beauty Gezichtsverjongende Acupunctuur

Westerse geneeskunde’s perspectief op Gezichtsverjongende Acupunctuur
Bij het ouder worden vermindert de aanmaak van collageen wat het steeds moeilijker maakt voor onze huid om haar elasticiteit en kleur te bewaren.

Acupunctuur verbetert de circulatie naar de huid en de gezichtsspieren. Het stimuleert de doorstroming van zuurstof en voedingsstoffen naar de huid, verhoogt de collageen productie en lymfatische afvoer en het reduceert opgeblazenheid.

Linda Chen Blossoming Health Beauty Gezichtsverjongende Acupunctuur

Behandeling
In het algemeen bestaat een kuur uit 10 tot 12 behandelingen. De effecten worden zichtbaar rondom de zesde of zevende behandeling. Elk persoon reageert verschillend op de behandeling wat afhankelijk is van zijn of haar gesteldheid en lifestyle voor en tijdens de behandeling. Volgend op de kuur kan regelmatige onderhoudsbehandelingen het effect met 5 tot 10 jaar prolongeren. Het wordt vaak aangeraden om naast een facial rejuvenation programma ook kruiden en voedingssupplementen, authentieke aromatische mengsels voor de huid te gebruiken en een gezond dieet te volgen.

Linda Chen Blossoming Health Beauty Gezichtsverjongende Acupunctuur

Een verslag, uitgebracht door het International Journal of Clinical Acupuncture, schreef dat van de 300 met Gezichtsverjongende Acupunctuur behandelde personen er bij 90% duidelijke effecten merkbaar waren na slechts 1 kuur. Het effect was dat de huid zachter en gaver werd, een grote mate van elasticiteit van de spieren kreeg, verminderde rimpels, een betere teint, en in het algemeen verjonging, niet alleen in het gezicht.

Behandelings tarief
Voor een behandeling van 90 minuten staat een tarief van 120 euro.