Behandelingen

Het eerste bezoek (intake gesprek en acupunctuur inbegrepen)

Tijdens uw eerste bezoek wordt U over uw belangrijkste medische problemen ondervraagd, de symptomen, algemene gezondheid, lifestyle en medische geschiedenis. Uw pols wordt gevoeld en uw tong bekeken. Deze information wordt gebruikt om een diagnose en behandelingsplan samen te stellen.

Linda Chen Blossoming Health Beauty Behandeling

U kunt naar aanleiding van de verkregen informatie een acupunctuur behandeling krijgen. Acupunctuur naalden zijn veel dunner dan de bekende injectiespuitjes of naalden voor onderhuids gebruik. Zij zijn steriel, voor eenmalig gebruik, hoge kwaliteitsnaalden die voor een glad verlopende, praktisch gevoelloze, inbrenging van de naalden zorgt onder veilige en hygiënische condities. Tijdens de behandeling kunt U zich ontspannen en zelfs in slaap vallen, wat normaal is en de genezing ondersteunt. U kunt ook een soort verdoving ondervinden, een gevoel van zwaarte of een opzwellend gevoel ervaren, wat de Qi sensatie wordt genoemd en het betekent dat er energie in beweging is. Patiënten zeggen na de behandeling vaak, dat ze zich verjongd voelen en een diep gevoel van ontspanning ervaren.

De eerste behandeling kan tot anderhalf uur duren.

Linda Chen Blossoming Health Beauty Behandeling

Volgende behandelingen

Deze behandelingen duren normaal gesproken 45 minuten tot 1 uur en beginnen met het aantekenen van de actuele gezondheidsconditie, de pols voelen, de tong bekijken en ten slotte de acupunctuur.

Bovendien zal er ook een gesprek plaats vinden over het behandelingsplan en mits toepasselijk, aanbevolen kruiden plus een dieet en lifestyle advies.

Het kan voorkomen, dat vooraf een indicatie afgegeven wordt hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit hangt af van het type en duur van de ziekte. In het algemeen geldt, dat het beter is als er snel bij een ziekte of letsel behandeld kan worden, terwijl voor aandoeningen die al langere tijd duren er meer behandelingen nodig zullen zijn.

Linda Chen Blossoming Health Beauty Behandeling